ART OF LIGHT PAINTING PHOTOGRAPHY - ANASTASE | International Tall Ships Regata Constanta 2016

Visitors 2
6 photos
INSTRUCTIUNI

1) Primul pas este sā vā asigurati cā vedeti toate imaginile din colectie prin apāsarea pe butonul din josul paginii SHOW ALL (dacā sunt mai mult de 6 imagini)
2) Click pe SELECT PHOTOS in coltul din dreapta sus si selectati imaginile dorite prin apāsarea cu mouse-ul pe cerculetul din stânga jos al imaginii selectate si selectati imaginile dorite.
3) Pentru procurare apāsati pe BUY si selectati produsul dorit cum ar fi : PRINTS(fotografii), SHOWCASE (fotografii pe diferite suporturi), COLAJE (postere cu mai multe fotografii inserate) FOTOFLŌTS(postere pentru birou si pentru pereti), etc
4) La fiecare alegere de produs, apāsati pe butonul ADD si ele se vor adāuga in cosul dumneavoastrā de cumpārāturi.
Pe urmā veti vedea imaginea aleasā pe care o veti putea previzualiza si centra dupā dorintā folosind si Zoom-ul din stânga.
Dacā ea se va incadra perfect, apāsati pentru procurare pe ADD pentru decizia finalā de cumpārare.
5) Urmāriti mesajele puse la dispozitie de sistemul securizat online si faceti plata cu cardul sau prin PayPal.
6) Dupā finalizarea procesului de cumpārare, sistemul va trimite la laborator imaginile la dimensiunea comandatā pentru a putea fi tipārite ca fotografii, tablouri pe aluminiu Dibond sau Acrylic.
7) Veti primi o confirmare a plātii conform adresei de email inregistrate.
8) In functie de cantitatea aleasā si suprafata ( fotografie, aluminiu, acrylic) le veti primi pe adresa dumneavoastrā cu care v-ati inregistrat intre 5 si 10 zile lucrātoare.

Vā multumesc,
Catalin Anastase
Regata Marilor VeliereRegata Marilor VeliereRegata Marilor VeliereRegata Marilor VeliereRegata Marilor VeliereRegata Marilor Veliere